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Lammfleisch mit hausgemachtem Rahmkäse 21, Mandeln 22a lamb with homemade cream cheese, almonds, raisins and cashew nuts in mildly seasoned sauce
Shrimps 16 und Garnelen 16 mit Knoblauch in cremiger Sauce 21 gekocht shrimps and prawns with garlic cooked in a creamy sauce
Lammfleisch, mild gewürzt, mit hausgemachtem Rahmkäse 21, Mandeln 22a und Rosinen 28 in Curry-Sahnesauce 21 lamb, mildly seasoned, with homemade cream cheese, almonds and raisins in curry cream sauce
geschmortes Lammfleisch mit Ingwer, Zwiebeln, Tomaten und Paprika in roter Currysauce simmered lamb with ginger, onions, tomatoes and peppers in red curry sauce
Lammfleisch mit Champignons und Ingwer in pikanter Gewürzsauce 19, 22, 24 lamb with mushrooms and ginger in piquantly seasoned sauce
Lammfleisch nach südindischer Art mit Kartoffeln und Kokosraspeln in Currysauce lamb after Southern Indian taste with potatoes and coconut flakes in curry sauce
Lammfleisch mit Kokosraspeln und frischer Minze in grüner Currysauce lamb with coconut flakes and fresh mint in green curry sauce
Batakh Madras – Entenbrust mit Kokosraspeln in scharfer Currysauce duck breast with coconut flakes in hot curry sauce Batakh Curry – Entenbrust mit Currysauce / duck breast with curry sauce Batakh Jhalfrezi – (scharf / hot) Entenbrust mit exotischem Gemüse/ duck breast with exotic vegetables
Knackiger gemischter Salat Crunchy mixed salad
Mutton Korma – Lammfleisch mit Rahmkäse 21, Rosinen 28 und Mandeln 22a in Currysauce lamb with cream cheese, raisins and almonds in curry sauce Tandoori Chicken – mariniertes Hähnchenfleisch gegrillt / marinated, grilled chicken Fish Madras – Rotbarschfilet 18 mit Kokosraspeln in Currysauce redfish fillet with coconut flakes in curry sauce
Aperitif: Sherry 28 Vorspeise / starter: Tomatensuppe 21 / Tomato Soup Hauptgerichte / main dishes: Mutton Madras 21, Tandoori Chicken & Sabzi Jhalfrezi 28, dazu Basmatireis, Fladenbrot 15a, Salat und Mango-Chutney served with basmati rice, flatbread, salad and mango chutney Dessert: Indisches Obst / Indian fruits
Aperitif: Martini 28 Vorspeise / starter: Gemüsesuppe 15a / Vegetable Soup Hauptgerichte / main dishes: Malai Kofta 21, Tinda Masalah und Paneer Tikka 21 mit würzigen Saucen, dazu Basmatireis, Fladenbrot 15a, Mixed Pickles 28, Salat und Mango-Chutney with tangy sauces, served with basmati rice, flatbread, mixed pickles, salad and mango chutney Dessert: Indisches Obst / Indian fruits
Aperitif: Mango-Sekt 28 Vorspeise / starter: Mandelcrèmesuppe 21, 22a / almond cream soup Hauptgerichte / main dishes: Fish Tikka 18, 21, Chicken Korma 21, 22, 28 und Palak Paneer 21, dazu Basmatireis, Fladenbrot (15a), Salat und Mango-Chutney served with basmati rice, flatbread, salad and mango chutney Dessert: Indisches Obst / Indian fruits
Aperitif: Campari1-Orange Vorspeise / starter: Mulligatawny 21 Hauptgerichte / main dishes: Mutton Tikka 21 und Jinga »Shezan«, Chicken Jhalfrezi 28 & Khumbi Paneer, dazu Reis, verschiedene Saucen, Fladenbrot 15a, Salat und Mango-Chutney served with rice, mixed sauces, flatbread, salad and mango chutney Dessert: Indisches Obst / Indian fruits
gegrillte Hähnchenbruststücke, Lammfleisch, Entenbrust und Großgarnelen 16 grilled pieces of chicken breast, lamb, duck breast and king prawns
gegrillter Rahmkäse (21) mit Zwiebeln, Tomaten, Ingwer und Paprika in Joghurt-Safransauce 21 grilled cream cheese with onions, tomatoes, ginger and peppers in yoghurt saffron sauce
gegrilltes, mariniertes halbes Hähnchen grilled marinated half chicken
Salat mit Hähnchenbrust, Ananas, Weißkohl, Gurke, Tomaten, Kichererbsen, Eisbergsalat und Mais Salad with chicken breast, pineapple, white cabbage, cucumber, tomatoes, chickpeas, ice berg lettuce, and corn
gegrillte Hähnchenbruststücke mit Mandeln 22a und Cashewnüssen 22d in Mughlai-Sauce21 grilled pieces of chicken breast with almonds and cashew nuts in Mughlai sauce